Libernet aanmeldformulier, DeltaFiberNetwerk Industrieterreinen
Overeenkomst voor 1 jaar, daarna maandelijks opzegbaar


  Dhr.Mevr.
  De glasvezelverbinding wordt samen met een straal/DSL verbinding** gekoppeld op een door ons geleverde router, wij zorgen ervoor dat in het geval van een storing, je toch online blijft met behoud van je IP adres(sen) en lopende verbindingen!)


  Geen telefonie (Inbegrepen)Wel telefonie (Inbegrepen tijdens vraagbundeling, ex. telefoontikken)
  Onbeperkt* bellen naar vast en mobiel binnen NL (+€12,50p/m)


  Ik betaal eenmalig €1570,25(*) aan DeltaFiber Netwerk en betaal verder niets aan DeltaFiber NetwerkIk betaal eenmalig €0,-(*) en daarna €12,98 per maand aan Glasvezel Buitenaf
  * Er kunnen extra kosten berekend worden door DeltaFiber Netwerk indien de aanvraag buiten de zogenaamde vraagbundeling wordt gedaan.


  In het geval van een backupverbinding dien je als klant zelf zorg te dragen voor plaatsing van deze schotel, neem voor meer informatie contact op met ons!

  Extra IP adressen nodig? dat kan! , geef het dan aan in het notitieveld. Per extra IP adres betaal je €1,50 per maand.

  Ik machtig Libernet B.V. om de eenmalige kosten plus maandelijkse kosten af te schrijven van mijn bankrekeningnummer.Ook machtig ik DeltaFiber Netwerk om de eenmalige kosten en EVENTUELE maandelijkse kosten af te schrijven van mijn bankrekeningnummer.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden van Libernet B.V. HIER in te zien.


  Ik accepteer de algemene voorwaarden van DeltaFiber Netwerk HIER in te zien.

  Ik begrijp dat deze aanvraag bindend is en mij verplicht de bovengenoemde diensten af te nemen wanneer DeltaFiber Netwerk doorgaat in mijn regio. Wanneer DeltaFiber Netwerk NIET doorgaat in mijn regio wordt deze overeenkomst ontbonden en zit ik nergens aan vast.
  Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW
  (*) Op deze dienst is een FUP (Fair Use Policy) van kracht.
  (**) Vraag naar beschikbaarheid!